Vilkår for partnerbutikk

Vi tilbyr print on demand butikk. Som betyr en partnerbutikk hvor vi står for varelager, produksjon og distribusjon, og du står for salget som du får en kommisjon av. Det er dermed ingen risiko for deg – selger du ingenting så får du ingenting, og jo mer du selger jo mer tjener du! For å starte en partnerbutikk må du lese og godkjenne disse vilkårene.

Krav til bruker

Alle privatpersoner over 18 år kan bruke partnerbutikken vår. Alle personer som åpner partnerbutikk på vegne av en bedrift må ha signaturrett for bedriften

Rett til endring av vilkår

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene, og vi vil gi deg beskjed om endringene ved å sende deg en e-post til e-postadressen du har registrert i partnerbutikken.Fortsatt bruk av nettstedet antas å være i aksept av de nye vilkårene.

Våre tjenester

Vi prosseserer alle ordrer som kommer inn i din partnerbutikk. Vi produserer, pakker og sender ut, uten at du må gjøre noenting.

Prissetting av varer

Alle priser bør gjenspeile prisene i vår egen nettbutikk på mains.no. Du står fritt til å øke prisene dersom du ønsker det. Lavere priser kan være greit i noen tilfeller, men det må godkjennes av oss før publisering.

Betaling

Alle betalinger går inn til oss. Du legger inn utbetalingsopplysninger i din partnerbutikk, og kan be om utbetaling i ditt adminpanel. Du kan be om utbetaling for foregående måned fra den 1. i hver måned. For eksempel kan du be om utbetaling av kommisjon fra mars måned fra og med 1.april. Det vil ta 1-5 dager før utbetalingen er på din konto.

Feil beregning

Ved regnefeil i programmet forbeholder vi oss retten til å overstyre utbetalingen. Du vil da få fremlagt komplette rapporter med ditt salg slik at regnefeil gjort i programmet blir synliggjort..

Opphavsrett

Som designer kan du tjene penger på ideene dine med partnerbutikk her hos oss. Når du oppretter et produkt blir det regnet som ditt. Du bærer selv risikoen for bruksrett og opphavsrett.

Stenging av partnerbutikk

Vi forbeholder oss retten til å stenge din partnerbutikk hvis den strider mot disse vilkårene eller norsk lov.