Åpning av RT19 og give-aways!

Mandag startet stille og rolig og Marius fikk ferdigstilt masse småordre. Carina har nå også begynt å bruke salgstøy på jobb. Det blir man i godt humør av – selv på en mandag. Det er lettere å kunne fortelle kundene om kvaliteten og å gå god for den når man kjenner den på kroppen.

Onsdag morgen bar ikke akkurat lokalet preg av selvutnevnte, ryddige Carina. Men det var et system i rotet! Produksjonen av russegensere er i full gang. Vår gode samarbeidskunde Sprek 365 trenger nye forsyninger av t-skjorter med logotrykk. Samtidig jobber vi med et spennende prosjekt for vår bedriftskunde Kongsvinger Auto. Nå får vi utvikle firmaets «give away» til deres kunder. Det er stas!

#Team Elliot sine t-skjorter begynner å bli godt kjent gjennom Lottas hjerteskjærende blogg og innlegg på Facebook om familiens utfordringer med en hverdag preget av Dravet. Som et lite, lokalt gründerfirma er det godt å få lov til og være med på å støtte familien med et lite bidrag. Familien har begynt å snuse litt på capser nå. Vi har gjort et prøvetrykk denne uka som vi håper vil falle i smak.

Vi avsluttet uka med omvendt medarbeidersamtale. Siden Marius er litt egen og rar, tenkte vi det ville være et artig prosjekt at Carina gjennomførte samtalen med Marius. Det ble en nyttig erfaring til ettertanke som vi håper vil komme kundene våre til gode.

Nå kan dere forresten ta en titt inn på russeproffen.no å se ei tøff Kongsvingerjente profilere våre produkter. En egen prøvedag for russen er rett rundt hjørnet. Neste uke vil blant annet gå med til planlegging av happeningen.

Ha ei fin uke der ute !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *